Bij Hangar 63 kiest u voor veiligheid!

30/09/2019 - 22:27

Wanneer u uw kostbaar voertuig aan iemand toevertrouwd, wil u ook dat er respectvol mee wordt omgegaan. Bij Hangar 63 is het ons doel om u een zorgeloze en kwaliteitsvolle stalling voor auto's, oldtimers, caravans, mobilhomes en boten ... te geven. In onderstaand artikel leest u hoe wij daar voor zorgen.

Hangar 63 auto stallenHangar 63 oldtimer stallenHangar 63 auto stallenHangar 63 auto stallen

Bij Hangar 63 willen we dat u uw voertuig met een gerust hart kan achterlaten. Om daarvoor te zorgen, hebben we ons gebouw in de eerste plaats uitgerust met een alarmsysteem en camerabewaking en is het volledige terrein omheind. Daarnaast beschikken we over een Stringo. Daarmee kunnen we auto's tot 2.000 kg in de hal verplaatsen zonder gevaar. De voordelen van deze machine zijn dat we uw voertuig op een veilige en efficiënte manier kunnen klaarzetten als u hem komt ophalen. Dankzij de zeer kleine draaicirkel kunnen we uw voertuig zonder problemen van zijn plaats halen, zonder dat er gemanoeuvreerd moet worden tussen de andere wagens.

Dankzij onze Stringo kunnen we er dus voor zorgen dat uw voertuig altijd voor u klaar staat als u het komt ophalen. Met deze aanpak proberen we er voor te zorgen dat u geen tijd verliest en de wagens op een veilige manier verplaatst worden om zo voor een zorgeloze oldtimer- en autostalling te zorgen. Als u meer over veiligheid bij Hangar 63 te weten wil komen, kan dat hier.